ServersDesktopsLaptopsTabletsPrinters

 

Een (multifunctionele) printer voor uw bedrijf

VBITS levert u zakelijke printers van klein tot groot, van simpel tot multifunctioneel en dit volgens de noden van uw bedrijf. Probeer ook eens de printerkeuze wizard door hier te klikken (een nieuwe pagina of tab zal geopend worden). Printers zijn beschikbaar met verschillende specificaties: A1, A3, A4, dubbelzijdig, faxen, scannen, kopiëren, netwerk via kabel en draadloos.

 

Multifunctionele en budgetvriendelijke Officejet Printers:

U bent een kleine onderneming of u wenst een professionele printer voor in uw thuiskantoor? De OfficeJet Pro printers zijn ideaal tot 5 netwerkgebruikers. Modellen beschikbaar van 200 tot 2.000 pagina’s per maand en dit met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Multifunctionele en budgetvriendelijke LaserJet Printers:

U bent een kleine onderneming tot grote onderneming en u wenst een professionele printer met perfecte afdruk kwaliteit voor uw kantoor? De LaserJet printers zijn geschikt tot ongeveer 25 gebruikers en zijn beschikbaar voor een paginavolume van 200 tot 25.000 pagina’s per maand. Ze leveren de allerbeste prestaties en zijn de veiligste printers ter wereld.

 

PageWide zakelijke Printers:

U bent een onderneming en u wenst een printer tot 15 gebruikers, dan is de PageWide printer een aanrader. Modellen beschikbaar voor een paginavolume van 750 tot 6.000 per maand en dit met de laagste total cost of ownership gebaseerd op een combinatie van geprinte pagina’s, cartridgeopbrengst, stoomverbruik en de aanschafkosten voor hardwaren en onderdelen.

 

Grootformaat Printers:

Betrouwbare en hoogwaardige printers voor het afdrukken van schema’s, affiches & plannen. Van CAD/GIS-renderings en verpakkingen tot grootformaat signage en grote productievolumes.

 

Wenst u meer informatie over de printers die wij aanbieden, neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Bovenstaande afbeeldingen zijn gebasseerd op het merk HP (waar wij toch heel veel mee samen werken omwille van de betrouwbaarheid) maar uiteraard zijn ook andere merken beschikbaar.