SoftwareWebdesignHosting & DomeinregistratieNetwerkenCloud BackupOndersteuning

 

Software voor uw bedrijf

Elk bedrijf heeft zijn workflow en zijn processen. VBITS bekijkt graag samen met u de noden om deze te verbeteren. Daarnaast kijken we ook verder met onze leveranciers wat voor u een verbetering kan zijn of we zetten onze programmeur aan het werk om het voor u op maat te ontwikkelen.

Wenst u meer informatie, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Webdesign

Een website is als de voordeur van uw bedrijf, maar dan op het internet. Het laat de mensen toe om u op een eenvoudige manier te bereiken en te zien wat uw bedrijf doet. VBITS werkt samen met een aantal gespecialiseerde webmasters die voor u een eenvoudige en mooie website kunnen maken. Hiervoor maken we meestal gebruik van cms systemen zoals Joomla, WordPress & Drupal. Bent u op zoek naar een nieuwe website, aarzel dan niet om ons te contacteren.

 

Hosting & domeinregistratie

U wilt als bedrijf van start gaan met een website. Om dit te realiseren hebt u eerst een domeinnaam nodig (bv. www.vbits.be) en hierop gekoppeld hosting ruimte om de pagina’s van uw website op te zetten zodoende deze beschikbaar worden voor de klant. Ook hiervoor kan u bij VBITS terecht. Wij helpen u graag bij het vastleggen van uw eigen internetadres of domeinnaam. Onze hosting behoort tot de top en heeft een uptime van 99.9%. Dit houdt in dat onze servers zo goed als altijd beschijkbaar zijn.

Hebt u vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren.

 

Vaste en draadloze netwerken

Is het nu via wifi of via een netwerk kabel, een goed draaiend computernetwerk is voor een bedrijf van onschatbare waarde. Medewerkers moeten toegang hebben tot de nodige informatie en documenten vanuit het kantoor of vanop een externe locatie maar daarvoor niet met de ganse buitenwereld. Deze informatie is van essentiëel belang voor een bedrijf en moet daarbij ook nog voldoende beveiligd worden. VBITS bekijkt samen met u de mogelijkheden en kan voor u een wifi site survey uitvoeren om de wifi dekking te controleren of te verbeteren. VBITS heeft heel wat ervaring met de opbouw van netwerken en beschikt ook over heel wat wereldwijd erkende certificaten waarvan een aantal met de grootste onderscheiding.

 

Private Cloud Backup

Uw computergegevens en digitale informatie zijn van onschatbare waarde. Ze worden ook bijna dagdagelijks blootgesteld aan bedreigingen zoals bv cryptolockers, andere malware of virussen. Daarnaast loert de kans op een technische storing of zelfs een brand ook altijd om de hoek. Maar misschien moeten we het zelfs nog niet zover zoeken, ook menselijke fouten zijn dikwijls de oorzaak van het verlies van gegevens. Om u toch wat veilig te stellen tegen dergelijke risico’s biedt VBITS u de private cloud backup aan. Dit systeem neemt op regelmatige tijdstippen automatisch een backup van uw systemen over het internet naar ons beveiligd datacenter. Hiervoor maakt het gebruik van Delta Block-Technologie die ervoor zorgt dat enkel de wijzigingen worden geback-upt zodat er minder datacapaciteit nodig is.

 

Ondersteuning

Bij VBITS kan u ook terecht voor:

  • Migratie van uw lokale infrastructuur naar de cloud.
  • Installatie en configuratie van uw Windows werkstations.
  • Installatie en configuratie van uw Windows servers.
  • Installatie en configuratie van uw Linux servers.
  • Inrichten van uw backup software en omgeving.
  • Installatie en beheer van uw antivirus programma.
  • Bijstand in geval van technische problemen, ook in het weekend.
  • Aankoop van uw hardware en software.