ServersDesktops – LaptopsTabletsPrinters

 

Een desktop of werkstation voor uw bedrijf

Bent u nu op zoek naar een simpele en betrouwbare desktop computer voor uw dagdagelijks gebruik of hebt u liever een krachtig werkstation voor uw veeleisende grafische toepassingen, studio software, camerabewaking, videobewerking of andere. VBITS levert het allemaal.

 

Desktopcomputers voor dagdagelijks gebruik

Bij VBITS kan u terecht voor professionele desktop computers. Afhankelijk van het gebruik zijn er verschillende modellen beschikbaar. Denk maar aan tower, desktop, SFF (small form factor), thin clients of een mini computer om achteraan uw scherm te hangen. Voor iemand die een alles-in-één model heeft, dan kan dit ook. Onze meest gevraagde modellen zijn vandaag de ProDesk en de EliteDesk.

Werkstations voor de veeleisende gebruiker

Bent u een CAD tekenaar, een graficus of zit u in de audio en video sector, dan hebt u waarschijnlijk wel nood aan een krachtig werkstation. De werkstations zijn beschikbaar met krachtige pc processoren tot server processoren. Voldoende mogelijkheden tot uitbreiding van het geheugen en grafische kaarten. HP Z werkstations bieden maximale prestaties dankzij unieke technologieën