ServersDesktopsLaptopsTabletsPrinters

 

Een tablet voor uw bedrijf

 

U wenst een compacte tablet waarmee u toch enkele basistaken zoals onderandere email wil mee behandelen of misschien moet het toch wel krachtig zijn zodoende u het werk kan verder gezet worden terwijl u onderweg bent. Daarnaast verwacht u ook dat deze mee geïntegreerd zit in het netwerk van uw kantoor en dus ook beveiligd is. Dan lijkt een tablet misschien wel interessant voor u.

 

Basis tablets

Indien u enkel nodig hebt aan een tablet voor het lezen van e-mail en website dan hebt u met de basis reeks genoeg. Voor een budgetvriendelijke prijs beschikt u reeds over een kwalitatief toestel.

 

 

Krachtige tablets

Met de HP Elite reeks bent u zeker van een krachtig en betrouwbare tablet om mee te nemen op reis. Ze bevatten krachtige processoren, veel geheugen, een ruime SSD harde schijf en soms zelfs een bel\smartphone functie. Daarnaast zijn er ook tal van accessoires te verkrijgen hiervoor, denk maar aan toetsenbord, oplaad kasten(trolley) om meerdere tablet in op te laden, poortreplicators waarmee u de beschikbare poorten eenvoudig uitbreid, enz…

 

Indien u de voorkeur hebt voor een specifiek toestel, aarzel zeker niet om ons te contacteren.